vineri, 20 august 2010

FEMEIA...UN VAS MAI SLAB ? - 2 -

Nu avem voie sa acceptam infrangerea in nici o circumstanta din viata si nu exista nimic care sa ne impiedice sa primim curajul divin, daca dorim sa-l obtinem.
Curajul implica o alegere , una care adesea e nascuta din perseverenta, zamislita in disperare.Libertatea de a alege este un privilegiu fantastic.
Staruinta de a alege curajul este adesea biruita de descurajare.
Ai renuntat femeie ?
Sa renunti inseamna sa capitulezi in fata fortelor care sunt mai puternice decat tine, fie ca ele implica circumstante sau oameni.
Intrebarea pusa vizeaza un sentiment de infrangere. Poate simti si tu uneori ca Dusmanul si-a rostogolit asupra ta toata artileria, tancurile, toata munitia si toate armele care le are la dispozitie. Te-a prins exact unde a dorit, inghesuita intr-un colt si tu....ce faci? stai ca un las?.Hmmmm....El aplauda plin de bucurie, abilitatea sa de a distruge de a infrange si de a devasta pe oponentii sai.
Cand esuam sa luam o decizie constienta de a alege gurajul, putem fi imobilizate de frica si de acel "nu-mi pasa "! Renuntam si ne aruncam vietile intr-o neutralitate trecand-o intr-un fel de debara spirituala si emotionala. Pericolul de a deveni " indiferente ", in cazul nostru ca si femei, este acela ca devenim insensibile,...si atunci...mai suntem noi femei ?, mai suntem, noi femei daca nu ne caracterizeaza tandretea?, gingasia?.
Capacitatea noastra de a lua decizii intelepte se diminueaza si suferim o descurajare din ce in ce mai adanca.Situatiile grele adesea devin tot mai pronuntate si mai indelungate . Ne simtim atarnand la capatul franghiei.
Si atunci....ce ne ramane de facut, dragile mele ?...mergem mai departe "catarandu-ne pe stanci " si dobandind curajul !
Franghia este cea mai importanta piesa a echipamentului nostru in escaladarea stancilor ascutite, dure, si uneori taioase...dar atat timp cat ne tinem puternic de firul vietii noastre si avem instinctul de supravietuire putem sa fim femei puternice si un exemplu pentru copii nostrii si societate.
Chiar daca uneori suntem intr-o situatie care pare sa nu aiba iesire si ne simtim prinse in capcana unei prapastii abrupte, fara sa avem posibiltatea de a merge in sus sau in jos, (eu in momentul de fata )atunci singura noastra solutie este sa ne incredem in EL, sa ne prindem de franghia vietii pe care EL ne-o intinde azi, aplicand cu perseverenta principiile LUI.
Atunci si tu, si eu, vom fi femei pline de curaj si de maturitate sufleteasca buna de invidiat.
Alegerea este a noastra.

Avramutza L.
29 07 10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu