miercuri, 7 decembrie 2011

DIMINETI CU ISUS 2


 Deschid ochii mintii si a sufletului, Lumina patrunde cu forta imensa in sufletul meu, iar pacea ma inunda.
Pun mana pe telefonul rugaciunii si-mi invit Prietenul la un ceai.
Brrrr, brrr...telefonul suna, suna tot mai puternic!
-Alo!
-Buna dimineata!
-Buna,  Adelina!
Vreau sa te invit sa ne servim ceaiul impreuna si sa discutam putin despre planurile mele pentru ziua de azi. Agenda imi este destul de aglomerata... iar problemele destul de profunde!
Se spune ca atunci cand nu mai poti, sa pui mana pe telefon si sa-ti suni un prieten. Asa ca...
Isus, azi vreau sa-mi  las toate problemele mele in grija Ta!
Vrei sa ma ajuti?
Am atat de multe  probleme de rezolvat!
Normal, doar te iubesc! Te iubesc cu o iubire vesnica! Sunt atat de fericit sa vad ca-mi soliciti ajutorul, sa vad ca ai incredere in prietenia si iubirea mea!
Ce bine este sa am un ajutor atat de puternic, ce bine este sa stiu ca nu sunt singura!
Ma simt binecuvantata, sunt atat  de bogata! Am cel mai influent prieten posibil. Alaturi de El, toate usile imi sunt deschise, toate problemele grele imi par usoare simtindu-l pas cu pas cu imi sta aproape.

PS 9:9-Domnul este scaparea celui asuprit, scapare la vreme de necaz.
PS 124:8 Ajutorul nostru este in Numele Domnului, care a facut cerurile si pamantul.A.Lyheartly

marți, 6 decembrie 2011

DIMINETI CU ISUS 1


“Dimineata eu imi indrept rugăciunea spre Tine, si astept” (Psalmul 5:3)
Poate crezi că duci lumea pe umeri, dar nu e asa! Este lumea lui Dumnezeu, nu a noastră.
La inceputul fiecărei zile Dumnezeu ne aminteste că El are un plan, că El controlează rezultatele si că ii pasă de fiecare aspect din vietile noastre.
Modul in care ne trezim in fiecare dimineată stabileste tonul intregii zile, asa că incearcă următoarele: primul lucru mâine, stai câteva clipe singur cu Dumnezeu. Nu incerca să stai o oră, pentru inceput ajung cinci minute. Dacă ai o agendă de parcurs, uită-te la ea impreună cu Isus. Pe măsură ce o parcurgi, iti vor apărea anumite ingrijorări.
Incredintează-I-le Lui. Poate ai observat că te ingrijorează o anumită intâlnire sau problemă. Cere-I intelepciune. Dacă nu-ti dă un răspuns imediat, trebuie să stii că El doreste să te increzi in El. El a pregătit ceva mai bun pentru tine, ceva la care tu nu te-ai gândit incă. Multi dintre noi isi incep ziua ingrijorati, in grabă, plini de teamă sau repeziti. Dar noi nu trebuie să facem asa. Ziua incepe oricum; de ce să nu o incepem cu Isus? Avem noi oferte mai bune? Oricum vom avea primul gând, vom rosti primul cuvânt, asa că de ce să nu fie adresate lui Dumnezeu, inaintea Căruia toate ingrijorările noastre dispar? Putem face lucrul acesta. Ne putem incepe ziua cu Dumnezeu.
Stai o clipă si meditează la acest verset: “Satură-ne in fiecare dimineată de bunătatea Ta, si toată viata noastră ne vom bucura si ne vom veseli” (Psalmul 90:12).
A Lyheartly